Політика конфіденційності

Ласкаво просимо до інтернет-магазину вилка.shop (далі іменується як  інтернет-магазин вилка.shop або Сайт https://vilka.shop).

Політика конфіденційності роз'яснює правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього інтернет-магазину вилка.shop. Користувач має всі права щодо захисту персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних». У деяких випадках ми можемо публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту. Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних на сайтіhttps://vilka.shopнадішліть запит електронною поштою на адресу support@vilka.shop.

Інтернет-магазин вилка.shop збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем.

Інтернет-магазин вилка.shop збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • стать;
  • прізвище, ім'я;
  • дату народження;
  • поштову та електронну адреси;
  • номер телефону;
  • хронологію покупок;
  • розмови в чаті, ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;
  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
  • запис розмов;
  • список товарів, які були запропоновані вам під час рекламних кампаній;

Інтернет-магазин вилка.shop може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами під час:

  • реєстрації на нашому сайті;
  • замовленні товарів;
  • оформленні доставки товарів;
  • участі в акціях або конкурсах;
  • заповненні анкет і опитувальників;
  • спілкуванні з нами за допомогою звичайної або електронної пошти або по телефону.

Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:

  • надання Послуг Користувачеві;
  • ідентифікація Користувача;
  • взаємодія з Користувачем;
  • надіслання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • обробка платежів Користувача;
  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

Інформація збирається і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону.

Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Інтернет-магазин вилка.shop також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету. При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт-сервіс наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки інтернет-магазину вилка.shop. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Рекламно-інформаційні розсилки

При реєстрації на cайті https://vilka.shopви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Зазначені розсилки містять інформацію про товари, майбутні акції, розіграші та інші заходи інтернет-магазину вилка.shop. Ви можете відмовитися від розсилки в будь-який момент, перейшовши за відповідним посиланням в листі або написавши в службу підтримки. Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу та/або короткого повідомлення (sms) на номер телефону, які зазначені вами під час реєстрації або у своєму Особистому кабінеті. Рекламно-інформаційні матеріали можуть надаватися у вигляді паперово-поліграфічної та сувенірної продукції, вкладатися в замовлення клієнтів і доставлятися на вказану поштову адресу у вигляді листів і посилок. Крім цього, інформація, що збирається нами, може бути використана в наступних цілях: підтримка, забезпечення захисту та удосконалення нашого Сайту, а також розробка нових служб.

Захист прав і власності інтернет-магазину вилка.shop і наших користувачів

Перед використанням інформації в інших цілях, крім тих, що були зазначені при її зборі, ми попросимо у вас дозволу на таке використання: інтернет-магазин вилка.shop  обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з інтернет-магазином вилка.shop, крім таких випадків, якщо Користувач дав на це свою згоду.

Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з інтернет-магазином вилка.shop, якщо ви надали на це згоду для обробки третіми сторонам.

Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам, у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки на вимогу законодавств.

У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідні з метою

-          дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів;

-          дотримання чинних Умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень;

-          виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок;

-          захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки як  інтернет-магазину вилка.shop, її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо інтернет-магазин вилка.shop візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

Захист інформації

Інтернет-магазин вилка.shop здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства і приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Зміна персональних даних

Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) персональні дані в Особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу support@vilka.shop. Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу support@vilka.shop. Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не стосуються третіх осіб.

Дотримання вимог

Дана Політика конфіденційності відображає основні принципи використання інформації  інтернет-магазином вилка.shop. Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати нам свою особисту інформацію.

Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між інтернет-магазином вилка.shop і приватною особою.

Зміна політики конфіденційності

Інтернет-магазин вилка.shop вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.